Boken
Författaren
 

Stift - Gnistan till Livet

Isbn: 978-91-977805-2-0

Antal sidor:
267
Format:
Häftad


Bokinfo:


Den 7 september 1996 lämnade Jörgen jordelivet hastigt. Hans älskade fru Irja fanns kvar i tvivel, sorg, smärta. Jörgen kom åter – Irja mötte honom igen. Hon såg honom, kände honom och fick hälsningar som fick hennes tro stärkt, och återigen fick hon känna kärleken till sin älskade Jörgen. Upplevelserna om detta blev till boken Kärlekens Gåva som kom ut 1998.

Nu skriver Irja fortsättningen på livet, på utvecklingen, sorgen och kärleken som efterhand formade hennes framtida liv. I sin nya bok – Stift – Gnistan till Livet – berättar hon om möten, om hur boken Kärlekens Gåva blev till. Hon berättar om hur känslorna tar tag i henne, i minnen av platser, av upplevelser med Jörgen. Om hur känslornas sfär lever sitt eget och ibland okontrollerbara liv, såväl i kärlekens känslor som sorgens.

Irja delar öppenhjärtigt med sig av sin resa i livet och går även bakåt i tiden där hemskheter, sådant som inte någon skulle få uppleva, tar form och berättas ur ett känslomässigt fruktansvärt perspektiv.

Irja berättar också om kärleken, den största och så svåra att i kärlek släppa Jörgen, men att i evig tid ha kvar kärleken i sitt hjärta.Recensioner

Tack för att du gett mig en sådan magisk läsupplevelse genom Stift – Gnistan till Livet. Mycket av det du berättar om verkar så otroligt, men när jag ser stjärnorna som gnistrar i dina ögon så vet jag med säkerhet att allting är sant!
- Cecilia Eriksson


129 kr   Köp


Stift - Gnistan till Livet av:


Läs mer

Irja Malmgren

Irja föddes 1946 i Båstad och flyttade till Helsingborg 1959. När Irja fick barn utbildade hon sig till barnskötare och arbetade i hemmet som dagmamma. Irja träffade sin man Jörgen och fick en son. Irja och Jörgen byggde ett nytt hus. De reste mycket för att se andra länder och för att njuta av skidåkning. De köpte husvagn, för det skulle det ju vara… Österlen blev deras Pärla. 1996 blev ett händelserikt år, men även fruktansvärt skrämmande…


© En Mentor Sverige | Webbplats byggd av E Webbproduktioner - www.edvinholm.se