Boken
Författaren
 

På väg mot harmoni

Antal sidor: 110
Format: Inbunden
Utgiven: 1997, Lagaz förlagMin första bok som till viss del är baserad på min dagbok som jag skrev när jag mådde dåligt i en relation. En dag då jag satt med mina dagboksanteckningar så tänkte jag: kanske kan detta hjälpa någon annan… Jag gör en bok. Och så startade det. Nedan texten från baksidan av boken.

Christer Holm


Bokinfo:

Denna bok är skriven om känslor, smärta glädje.Den är skriven ibland i djupaste övertygelse och någon gång i osäkerhet och tvekan.

Jag vill med dessa tankar och mina känslor förmedla vetskapen och vissheten om att vi alla är unika och underbara varelser. Att vi alla, oavsett ursprung och utseende är värda exakt lika mycket.

Att det är legitimt att må dåligt.

Att älska oss själva för den vi är och inte för vad vi gör, äger eller säger.

Att för en gångs skull leva som vi verkligen vill leva. Att sluta leta efter kärleken och finna den i oss själva.Recensioner

Så trösterikt och underbart med en man som vill och vågar dela känslor. Ärlighet och humor genomsyrar boken som är skriven i ödmjukhet. Den är personlig och innerlig. Boken inger förtröstan och hoppfullhet.Genom att visa sin sårbarhet och blotta sitt innersta borde Christer vara en förebild för machomän och andra på väg mot harmoni.
- Charlotte Theorin, Småbarnspedagog, Helsingborg


”På väg mot harmoni” är en bok som berör mig. Det mirakulösa i livet blir synligt. Jag får mod att våga visa mig sårbar och att utgå ifrån kärlek i mina handlingar. Christer Holm är både personlig och konkret i sin berättelse om livet, kroppen och kärleken. Boken är en inspirationskälla.
- Tomas Eriksson, Kommunikationsutbildare, Stockholm


Jag vill varmt rekommendera Christer Holms bok ”På väg mot harmoni” som verkligen tog mig på en resa djupt in i hjärtat. Jag upptäckte att det fanns något som hette självförtroende, som jag nu äntligen återfunnit.
- Irja Malmgren, Helsingborg


”På väg mot harmoni” ger en verkligen harmoni. En känsla av lugn, avslappnande och en bok man vill läsa ut med en gång.
- Alice Ekewald, Egen företagare, Karlshamn


”På väg mot harmoni” är en bok som jag intuitivt tog till mitt hjärta. Författarens personliga tankar och känslor som delvis likaväl kunde vara mina egna, förmedlas och uttrycks på ett både enkelt och elegant vis.
- Karin Berger, Receptionist, Göteborg


Jag har funnit en vän!
- Gunnel, Trafikledarassistent, Ronneby


Tack för din bok Christer. Din ärlighet, har gett mig nytt mod och ny styrka.
- Anne-Lise Holmström, Vårdbiträde, Karlshamn


Boken ” På väg mot harmoni” blev en stor positiv överraskning och många tankeställningar för mig. Bör läsas.
- Roland, Affärsanställd, Svängsta
99 kr   Köp


På väg mot harmoni av:


Läs mer

Christer Holm

Christer föddes 1969 i Karlshamn. Han har arbetat inom skilda områden som hemsamarit, sjöman, fabriksarbetare, ordningsvakt mm. Han har också drivit flertalet egna verksamheter. Mycket inom försäljning. Han har byggt upp verksamheter och organisationer. Han har hållit ett antal konferenser, föreläsningar och utbildningar. Kommunikation har varit en viktig del i hans liv. Att motivera och hjälpa andra människor må bättre har varit en genomgående röd tråd.


© En Mentor Sverige | Webbplats byggd av E Webbproduktioner - www.edvinholm.se