Boken
Författaren
 

Lev och låt Leva

Isbn: 91-630-7370-6

Antal sidor:
97
Format:
Häftad
Utgiven:
1998, Lagaz förlagBokinfo:


Denna bok strävar efter att hjälpa dig våga leva såsom du innerst inne önskar och samtidigt låta dina medmänniskor göra detsamma, att se dina vänner, dina älskade och ta vara på det du har innan döden får dig att undra var livet blev av...Recensioner

I sin utmärkta Debutbok ”På väg mot harmoni” ger Christer en ödmjuk, ärlig, varm och öppenhjärtlig skildring av personliga erfarenheter, tankar och känslor på den egna vägen i livet. I sin andra bok ”Lev och Låt leva” når Christer ännu högre höjder. Det är här den livsfilosofiska visheten strålar. Jag har inte bara läst om boken åtskilliga gånger utan dessutom tagit den till mitt hjärta och gjort den till min.
- Mats Ranheimer, Leg. Psykolog & IACH hypnosspecialist.


Att läsa Christers böcker har gett mig och många andra som jag känner en stark känsla av samhörighet, en känsla av att inte vara ensam i livets svåra skeenden.
- Marie Claesson, Hårdesigner och Tävlingscyklist, Luleå
99 kr   Köp


Lev och låt Leva av:


Läs mer

Christer Holm

Christer föddes 1969 i Karlshamn. Han har arbetat inom skilda områden som hemsamarit, sjöman, fabriksarbetare, ordningsvakt mm. Han har också drivit flertalet egna verksamheter. Mycket inom försäljning. Han har byggt upp verksamheter och organisationer. Han har hållit ett antal konferenser, föreläsningar och utbildningar. Kommunikation har varit en viktig del i hans liv. Att motivera och hjälpa andra människor må bättre har varit en genomgående röd tråd.


© En Mentor Sverige | Webbplats byggd av E Webbproduktioner - www.edvinholm.se