Boken
Författaren
 

Lever du?

Isbn: 978-91-977805-0-6

Antal sidor: 141
Format: Häftad
Övrigt: Illustrerad


Hur bär man sig åt för att vara effektiv och samtidigt må bra? Kopplingen mellan välmående, effektivitet och prestation har på många områden glömts bort – och även om man egentligen vet vad som krävs, har man lätt för att blunda för det självklara. Boken ”Lever du?” ger dig verktyg att hantera och få ihop vardag, privatliv och arbetsliv. Den hjälper dig att reflektera och att våga göra de saker och förändringar som du vill göra.Recensioner

En tankeväckande och underbar bok som jag vill ha liggandes framme till hands, till dagar som idag, när energin var låg, tröttheten hög och gnistan som bortblåst.
- Marie Ek Lipanovska, Journalist, coach och nätverkare


En mycket användbar bok, med en ruggigt bra avslutning. En påminnare som jag behöver ha framför mig när jag glider iväg i prestationens värld.
- Patricia Johansson, Sektionschef vård och omsorg, Malmö Stad


Den konkurrerar med många andra ”må bra” böcker på marknaden, det som talar till dess fördel är att den är lättsamt skriven och innehåller en rad konkreta råd.
- Terese Nordholm, BTJ, (Ur BTJ-häftet 2008:24)


Tänk om jag hade fått läsa det här innan jag gick i väggen. Mitt favoritcitat: 'Låt inte din yrkesroll äta upp din person'.
- Carl-Ingemar Perstad, Journalist, producent för Trafikmagasinet i SVT, 1978-2002.


http://patriciakey.blogspot.com/2009/12/nedrakningen-har-borjat.html
- Patricia Key


99 kr   Köp


Lever du? av:


Läs mer

Christer Holm

Christer föddes 1969 i Karlshamn. Han har arbetat inom skilda områden som hemsamarit, sjöman, fabriksarbetare, ordningsvakt mm. Han har också drivit flertalet egna verksamheter. Mycket inom försäljning. Han har byggt upp verksamheter och organisationer. Han har hållit ett antal konferenser, föreläsningar och utbildningar. Kommunikation har varit en viktig del i hans liv. Att motivera och hjälpa andra människor må bättre har varit en genomgående röd tråd.


© En Mentor Sverige | Webbplats byggd av E Webbproduktioner - www.edvinholm.se