Boken
Författaren
 

Kärlekens gåva

Isbn: 91-630-6630-0

Antal sidor:
90
Format:
Inbunden
Utgiven:
1998, Lagaz förlag


Obs! Ett fåtal böcker kvar
Bokinfo:
Jag är en helt vanlig människa, en liten varelse i hela detta gigantiska universum. Efter min mans hemgång - jag kallar döden så - sa min inre röst till mig att jag skulle sätta mig ner och skriva om alla dessa fantastiska, underbara gåvor som jag fått till mig.

Efter alla profetior och mina egna underbara upplevelser är jag fullständigt övertygad om olika dimensioner. Den fysiska dimensionen känner vi ju alla till, men själens dimensioner är säkert ett okänt kapitel för många av oss. Jag vill påstå att jag fått en liten inblick i själens dimension. En Guds gåva.
"Kärlekens gåva"

Alla min upplevelser blev till en bok som jag av hela mitt hjärta vill dela med mig av till dig.

Boken handlar om min mans besök hos mig två dagar efter begravningen. Den handlar om stjärnor som gnistrar, om delfinmöten och om hur viktigt det är att älska sig själv för att kunna älska sin nästa. Att sanningen med livet är kärlek och gemenskap och att du ser det när du tror det.

Jag är övertygad om att min bok kan hjälpa dig som är, eller kommer att hamna i en liknande situation.Recensioner

En underbar bok. Jag kunde inte sträckläsa den för jag såg inget genom tårarna.
- Ann Ekelund, Sundsgården, Helsingborg
99 kr   Köp


Kärlekens gåva av:


Läs mer

Irja Malmgren

Irja föddes 1946 i Båstad och flyttade till Helsingborg 1959. När Irja fick barn utbildade hon sig till barnskötare och arbetade i hemmet som dagmamma. Irja träffade sin man Jörgen och fick en son. Irja och Jörgen byggde ett nytt hus. De reste mycket för att se andra länder och för att njuta av skidåkning. De köpte husvagn, för det skulle det ju vara… Österlen blev deras Pärla. 1996 blev ett händelserikt år, men även fruktansvärt skrämmande…


© En Mentor Sverige | Webbplats byggd av E Webbproduktioner - www.edvinholm.se