Boken
Författarna
 

Dina tankar är ditt Liv - Bok 1

Isbn: 978-91-977805-1-3

Antal sidor: 320
Format: Häftad


Bokinfo:


Rosita och Christer träffades i mitten av 90-talet. När de möttes kände de direkt igen varandra...

Rosita har varit synsk sedan barnsben och hon är sedan många år tillbaka ett mycket eftertraktat medium. Christer är mentor och författare till bl a boken ”Lever du?”.

Sedan några år tillbaka har de pratat om att skriva en bok och framförallt så har Rositas vänner varit på henne med kommentarer som: ”När skall du komma med en bok, så vi slipper fråga hela tiden?”

Förra året, år 2008, blev det äntligen av och Rosita och Christer började skriva på boken som visade sig bara skulle bli början på en serie böcker...

Denna den första boken bär titeln ”Dina tankar är ditt liv” vilket också sammanfattar innehållet och andemeningen med boken. Boken är i dialogform och den handlar om intuitionen, om känslorna, den handlar om livet, om att leva. Den handlar helt enkelt om de funderingar som många människor har och som Rosita och Christer stöter på dagligen, funderingar som nu äntligen kan få ett svar...Recensioner

Boken är bra, lättläst och intressant, å på något sätt intim, det är som att tjuvlyssna lite... man vill bara läsa mer
Varje gång jag är ledsen så håller jag i boken och jag känner att jag får energi


99 kr   Köp


Dina tankar är ditt Liv - Bok 1 av:


Läs mer

Rosita Carlsson

Rosita föddes 1951 i Serbien och kom till Sverige 1968. Hon bodde i Ronneby i några år, men har sedan bott större delen i Helsingborgsregionen. Rosita har varit synsk sedan barnsben och hon är sedan många år tillbaka ett mycket eftertraktat medium. 2009 kom hennes första bok: "Dina tankar är ditt Liv - Bok 1".


Läs mer

Christer Holm

Christer föddes 1969 i Karlshamn. Han har arbetat inom skilda områden som hemsamarit, sjöman, fabriksarbetare, ordningsvakt mm. Han har också drivit flertalet egna verksamheter. Mycket inom försäljning. Han har byggt upp verksamheter och organisationer. Han har hållit ett antal konferenser, föreläsningar och utbildningar. Kommunikation har varit en viktig del i hans liv. Att motivera och hjälpa andra människor må bättre har varit en genomgående röd tråd.


© En Mentor Sverige | Webbplats byggd av E Webbproduktioner - www.edvinholm.se